0548-512343 (Rijssen) rijssen@baanautomotive.nl

Originele service

Wanneer u uw voertuig bij ons achterlaat voor onze originele service, willen we dat u hieraan hoge verwachtingen stelt. Dat doen wij immers ook. Onze missie is om de originele staat zo dicht mogelijk te benaderen wanneer wij uw auto aan u overhandigen. Dit is mogelijk omdat we gebruik maken van het vakmanschap van geschoolde en goed opgeleide technici die elke auto van binnen en van buiten kennen.

Service en onderhoud

U weet wanneer het tijd is om ons te bezoeken, omdat de boordcomputer of servicekaartje van uw auto u dit zal vertellen. Service en onderhoud kunnen op basis van tijd of kilometerstand plaatsvinden. In het algemeen raden wij echter aan om uw auto minimaal eenmaal per jaar door onze technici te laten nakijken. Een originele servicebeurt omvat in dat geval meer dan de noodzakelijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Daarnaast voeren we op garantiebasis reparaties uit en verhelpen we veiligheidsgerelateerde problemen.

Bij originele service wordt rekening gehouden met uw wensen en met de unieke vereisten van uw auto. Ook wordt rekening gehouden met uw behoefte aan hoge prestaties, grote betrouwbaarheid en maximaal rijplezier. En uiteindelijk zal de stempel in het onderhoudsboekje een positieve invloed hebben op de restwaarde.

Gegarandeerde prijzen en tijden

Van het woord “ongeveer” houden we niet. Daarom staan we altijd garant voor de vermelde prijzen en reparatietijden. Dit is mogelijk omdat we gestandaardiseerde reparatiemethoden en vaste werkschema’s toepassen. U wordt dus niet geconfronteerd met verborgen kosten en verrassingen.

 

onderhoud