0548-512343 (Rijssen) rijssen@baanautomotive.nl

Volvo

Al geruime tijd zijn wij ook gespecialiseerd in Volvo. Hoewel we alleen dealer zijn van Saab hebben hebben onze techneuten ook ruime ervaring met dit Zweedse merk.   U kunt bij ons terecht voor onderhoud, lease en verkoop van jong gebruikte Volvo modellen. Daarnaast kunnen wij ook Volvo modellen nieuw leveren.

Wist u de leaseprijs van een Volvo V40 D2 al begint bij € 350,- p/mnd? Ook maken wij graag vrijblijvend een voorstel op één van de actie modellen uit onze voorraad!
Klik hier en vraag vrijblijvend uw leaseofferte aan.

Bent u eigenaar van een Volvo met een wat ouder bouwjaar? Wij adviseren u graag op gebied van onderhoud en reparatie. Wij kijken en adviseren, u bepaalt!
volvo

Service voor u en uw Volvo

Vervoer tijdens werkplaatsbezoek

Service op maat
Om uw Volvo helemaal Volvo te houden, is goed en regelmatig auto onderhoud een must! Van een reguliere onderhoudsbeurt voor uw auto tot de behandeling van een klein deukje, Niet als Volvo Dealer maar als specialist helpen u graag verder met het perfecte onderhoud van uw auto!

Onze technici kennen uw Volvo en werken volgens de meest recente fabrieksinstructies en met originele onderdelen aan het onderhoud van uw auto. De vervangingsonderdelen van Volvo zijn gegarandeerd van dezelfde kwaliteit als uw huidige Volvo.

Heeft u een Volvo met wat meer levenservaring? We kunnen uw Volvo ook onderhouden met universele OEM vervangingsonderdelen. Deze onderdelen hebben dezelfde specificaties als fabrieksonderdelen maar zijn vaak lager geprijsd. Dit zorgt voor een lagere onderhoudskosten terwijl kwaliteit gegarandeerd blijft!